«Όνειρα γλυκά»: Εισιτήρια σε προνομιακές τιμές για τους δημότες του Αγίου Δημητρίου

Uncategorized

Τρείς  παραστάσεις του θεατρικού έργου  «Όνειρα Γλυκά», προστίθενται στη δράση “ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» που καθιέρωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δ.Α.Δ., με εισιτήρια σε προνομιακή τιμή που διατίθενται από σήμερα για όλους τους πολίτες.

Από σήμερα 23 Απριλίου 2024 και για 3 παραστάσεις οι πολίτες του Δήμου Αγ. Δημητρίου έχουν την ευκαιρία να πάρουν κουπόνια σε προνομιακή τιμή για τη Θεατρική παράσταση «Όνειρα Γλυκά» του Μ. Μαλανδράκη, σε σκηνοθεσία Μ. Μουμούρη στο Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ.

Οι 3 παραστάσεις  στο Θέατρο Τόπος Αλλού (Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, Κυψέλη) αφορούν στις παρακάτω ημερομηνίες:

-Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, στις 20.30 μ.μ.

-Σάββατο  27 Απριλίου  2024, στις 20.30 μ.μ.

-Κυριακή 28 Απριλίου  2024 , στις 20.30 μ.μ.

Τηλέφωνα για κράτηση θέσεων: 210 8656004, 6973882023

Τα κουπόνια μειωμένων εισιτηρίων αξίας 8 ευρώ,  μέχρι εξαντλήσεως του διατιθέμενου αριθμού τους, μπορούν να προμηθεύονται οι πολίτες, από τα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αγ. Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17.

Μέρες και ώρες παραλαβής κουπονιών:

Δευτέρα έως  Παρασκευή (πρωϊνές ώρες): 08:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Δευτέρα & Τετάρτη (απογευματινές ώρες): 17:00μ.μ.  – 19:30 μ.μ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Σ’ ένα παλιό ζαχαροπλαστείο στο Αιγάλεω, μια οικογένεια προσπαθεί να συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση υπό την σκιά του πρόσφατου, τραγικού θανάτου του πατέρα. Τα «θέλω» τους όμως συγκρούονται. Η μητέρα με τον μεγάλο γιο της οικογένειας σκοπεύουν να συνεχίσουν να δουλεύουν κανονικά στο μαγαζί, ενώ ο μικρός γιος διαφωνεί. Τους προτείνει να πουλήσουν το απαρχαιωμένο μαγαζί, που φέρει μαζί του την σκιά του ατυχήματος, για να ξεκινήσουν ένα καινούργιο, πιο φωτεινό και μοντέρνο ζαχαροπλαστείο.

Εκείνοι όμως αντιστέκονται και διαφωνούν μαζί του. Οι αυξανόμενες εντάσεις και συγκρούσεις θα φέρουν στην επιφάνεια ένα μυστικό της οικογένειας, που προκαλεί την μεγάλη απορία του μικρού γιου:

Γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν τις ζωές τους, όταν δεν τους αρέσουν;

Γιατί δεν προσπαθούν για κάτι διαφορετικό, όταν αυτό που έχουν δεν είναι αρκετό;

Γιατί υπομένουμε την καθημερινότητά και τις ζωές μας σαν να είναι υπερβατική τιμωρία;

Ένα ρεαλιστικό δράμα με διαχρονικά, υπαρξιακά ερωτήματα για την μακρινή ιδέα της ευτυχίας σε αντιδιαστολή με την βία και τον εγκλωβισμό που ενέχει η πραγματικότητα.

Ένα έργο για εκείνους που ονειρεύονται ακόμη πως οι ζωές τους είναι ένα εύπλαστο, ζωντανό υλικό που μπορούν να το μετασχηματίσουν σε κάτι όμορφο και για όσους, στον αντίποδα, έχουν αποδεχθεί πως η ζωή είναι η τέχνη του εφικτού.

Πρωταγωνιστούν: Γιασεμί Κηλαηδόνη, Δημήτρης Σέρφας, Νίκος Μπουκουβάλας

Συγγραφέας : Μιχάλης Μαλανδράκης

Σκηνοθεσία: Μάξιμος Μουμούρης

Σκηνικά – κοστούμια: Μίκα Πανάγου

Κίνηση: Νικολέτα Καρμίρη

Φωτισμοί: Γιάννης Ζέρβας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρύσα Νταούλη

Διάρκεια Έργου: 90’

Παραγωγή: ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

http://topos-allou.gr