Παρατείνονται έως 15/5 οι εγγραφές για την 41η Ειρηνοδρομία – Δεύτερη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 14/5

Αθλητικές εκδηλώσεις

                                                                                                               

 

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για την Ειρηνοδρομία 2024!

Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή της 41ης  Ειρηνοδρομίας, το ενδιαφέρον της δρομικής κοινότητας κορυφώνεται και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη αθλητική γιορτή του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Την Κυριακή 19 Μαΐου, εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας θα τρέξουν στους δρόμους του Αγίου Δημητρίου, στέλνοντας μηνύματα ειρήνης και αλληλεγγύης, ενώ ο αγώνας έχει και έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των σχολείων της περιοχής.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης: «Η Ειρηνοδρομία και οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Αλέξανδρο Παναγούλη, είναι θεσμοί για την πόλη μας που αποτυπώνουν το δημοκρατικό, φιλειρηνικό και αγωνιστικό πνεύμα της κοινωνίας του Αγίου Δημητρίου. Η συμμέτοχη μας στην Ειρηνοδρομία είναι η μεγαλύτερη νίκη».

Παράταση εγγραφών έως 15 Μαΐου

Η Οργανωτική Επιτροπή, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους δρομείς να πάρουν μέρος, αποφάσισε την παράταση των online εγγραφών μέχρι και την Τετάρτη 15/5/2024.

2η Συνέντευξη Τύπου

Την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 11:30 π.μ., πέντε (5) μέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η 2η συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείου Αγίου Δημητρίου όπου θα ανακοινωθούν όλα τα τελευταία στοιχεία και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.

Στις 19 Μαΐου «Τρέχουμε για τα παιδιά μας, τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο!»

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας, γιατί η συμμετοχή αποτελεί νίκη για τον καθέναν μας!

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο  eirinodromia.gr .