Πίνακες συμμετεχόντων παιδιών στα καλοκαιρινά κατασκηνωτικά προγράμματα του 2023

Δημοτική Κατασκήνωση
kataskhnvsh_2023_logo

Ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας ανακοινώνει τις καταστάσεις των παιδιών που επιλέγονται για να συμμετάσχουν στα φετινά προγράμματα της Δημοτικής Κατασκήνωσης του Δήμου Αγ. Δημητρίου στη Ραφήνα, απολαμβάνοντας εντελώς δωρεάν δύο εβδομάδες γεμάτες διακοπές και δημιουργική απασχόληση, που όπως έχει δείξει η εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια, τους μένουν αξέχαστες.

► Mέχρι την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, παρακαλούνται οι γονείς / κηδεμόνες των παιδιών που έχουν επιλεχθεί, να αποστείλουν στο e-mail  kataskinosi@dad.gr το Ιατρικό Δελτίο του παιδιού συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από παιδίατρο για να τους αποσταλεί η κάρτα εισόδου.

Μετά την παρέλευση του παραπάνω χρονικού διαστήματος, οι θέσεις των παιδιών για τα οποία δεν έχει υποβληθεί το παραπάνω δικαιολογητικό, θα διατίθενται στα επιλαχόντα παιδιά.

Κατά την ημέρα εισόδου στην κατασκήνωση θα πρέπει να προσκομίζονται υποχρεωτικά:

  • Η κάρτα εισόδου με μία φωτογραφία.
  • Φωτοτυπία του Βιβλιαρίου Υγείας με τους εμβολιασμούς.
  • Ιατρικό Δελτίο του παιδιού.
  • Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα για συμμετοχή του παιδιού στα θαλάσσια μπάνια.
  • Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα που να επιτρέπει τη φωτογράφηση του παιδιού.

Σε περίπτωση που για κάποιους λόγους, κάποιο παιδί δεν θα συμμετάσχει στην κατασκήνωση, οι γονείς οφείλουν να ενημερώσουν εγκαίρως, ώστε το επόμενο επιλαχόν παιδί να ωφεληθεί του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε αποκλειστικά στα τηλέφωνα 210 9845 703 – 213 200 7731 – 213 200 7732.