Προσφορά του Σωματείου Union Eurobank στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών

Δελτίο τύπου του Σωματείου Εργαζομένων Τράπεζας EUROBANK

Union Eurobank: Υπέρ του αδυνάτου

Στις 17/03/2023 αντιπροσωπεία του Σωματείου Union Eurobank αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Στάθη Χαρίτο, τον Ταμία Χρήστο Φρετζάγια, την Αναπλ. Γεν. Γραμματέα Σοφία Γεωργούδη, τον Αναλ. Ταμία Θανάση Μπούτα και τον Κώστα Αμπελά, είχε την χαρά και την τιμή να βρεθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών/Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο» του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Νωρίτερα είχαμε παραδώσει πρώτες ύλες μαγειρέματος στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης του Σωματείου μας.

Εκεί μας υποδέχτηκαν οι κ.κ. Στέλιος Βαμβακούσης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Σούλης Σοφιανόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος.

Παρακολουθήσαμε τις διαδικασίες παρασκευής των γευμάτων σε έναν πεντακάθαρο χώρο και στη συνέχεια συμμετείχαμε στη διανομή προς τις ευπαθείς ομάδες.

Ταυτόχρονα οχήματα της υπηρεσίας του Δήμου ξεκινούσαν για την κατ’ οίκον διανομή σε συμπολίτες μας με κινητικά ή άλλα προβλήματα.

Ήταν μία συγκλονιστική εμπειρία που μας άφησε γλυκόπικρη επίγευση. Αφ’ ενός τους ανθρώπους που με αγάπη και φροντίδα συντρέχουν τους συμπολίτες μας, αφ’ ετέρου τον όλο και αυξανόμενο αριθμό των ευπαθών ομάδων.

Αποχωρήσαμε προβληματισμένοι και με την υπόσχεση πολύ σύντομα να συμμετέχουμε σε ανάλογες ενέργειες όπου ήθελε προσκληθούμε.