Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ομάδα σκυτάλης του Γ.Σ. Πήγασος

Uncategorized

Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών Στίβου της Κατηγορίας Κ23, έφτασε η ομάδα 4Χ100μ Νέων Γυναικών του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, φέρνοντας το κύπελλο στον Άγιο Δημήτριο.
Δραματική η εξέλιξη του Τελικού στα 4Χ100μ. γυναικών όπου στην Α’ σειρά ο Πήγασος Αγ. Δημητρίου τερμάτισε σε 47.81 και στη Β’ σειρά ίδια επίδοση δόθηκε τελικά στην ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων με την περαιτέρω ανάλυση των φώτο-φίνις να δίνει 5 χιλιοστά διαφορά στον Πήγασο.

Με την επίδοση αυτή (47.81) οι αθλήτριες του συλλόγου μας συνέτριψαν το προηγούμενο ρεκόρ τους (49.27) το οποίο είχαν σημειώσει πριν ένα χρόνο στο ίδιο Στάδιο. Η επίδοση αυτή αποτελεί την 2η καλύτερη επίδοση στο αγώνισμα φέτος στην Ελλάδα σε όλες τις κατηγορίες!

Είναι εντυπωσιακό ότι οι 3 από τις 4 αθλήτριες της ομάδας του Πήγασου ανήκουν στην κατηγορία Κ18 (2 κατηγορίες χαμηλότερα ηλικιακά από την Κ23 του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος). 

Σύνθεση Ομάδας :
– Μπαλαμπάνη Μαρία Ζωή
– Κλη Νεφέλη Αργυρώ
– Σενκάλα Ήβη Φανή
– Μαργιώλη Ελένη

Προπονητής: Πίτσας Γιάννης

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τον θαυμασμό και την περηφάνεια για τη Πρωταθλήτρια ομάδα και εύχεται σε όλους τους αθλητές καλή συνέχεια στην φετινή αγωνιστική παρουσία τους.

____________________________________

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
                  ΕΔΡΑ : Παπανικολάου 21,Αγ.Δημήτριος   
                  ΤΗΛ : 6970886233
                  MAIL : gs.pigasos@hotmail.com  
                  OFFICIAL SITE : www.gs-pigasos.com