Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Ρυθμική Κίνηση

Χορός

Οι κόποι, οι θυσίες, οι ατελείωτες ώρες προπόνησης αλλά και η αγωνία αντάμειψαν τις αθλήτριες όπου μαζί με τις εξαιρετικές προπονητριές, έφεραν την Ρυθμική Κίνηση στην 1η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2024!

Αναλυτικά:
Γκελόσι Βαλέρια– 2η και ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό,
2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην μπάλα, 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στις κορίνες, 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην κορδέλα και 4η θέση στο στεφάνι.
Θεοφιλοπούλου Μερίνα – 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στο στεφανι, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σχοινί, 4η στο σύνθετο ατομικό, 5η θέση στις κορίνες και 6η θέση στην μπάλα.
Ζέρβα Σοφία – 2η θεση και ασημένιο μετάλλιο  στην κορδέλα, 3η θεση και χάλκινο μετάλλιο  στο στεφάνι, 4η θέση στο σύνθετο ατομικό, 5η θέση στην μπάλα και 8η θέση κορίνες!
Βαρελλά Μαγδαλένα– 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην μπάλα, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι, 5η θέση στο σύνθετο ατομικό και 7η θέση στην κορδέλα!
Συριοπούλου Μαρία– 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κορδέλα, 4η θέση στις κορίνες, 6η θέση στο στεφάνι και 6η θέση στο σύνθετο ατομικό!
Γιάκου Εμμέλεια – 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι και 7η θέση στο σχοινί .
Τσιμαχίδου Μαρίνα– 4η θέση στην κορδέλα και 8η θέση στο σύνθετο ατομικό!
Ρενιέρη Κατερίνα – 7η θέση στο σύνθετο ατομικό, 7η θέση στο σχοινί και 7η θέση στην μπάλα!
Ensemble κορασίδων (Ερμίρη Αθανασία, Ιωαννίδη Ρουμπίνη Μαρία, Λιβανίου Παππά Αριάδνη Αναστασία, Παπακανέλλου Ευαγγελία, Ρενιέρη Κατερίνα και Σώχαλη Χρυσοβαλαντιανή)- 5η θέση στα πέντε στεφάνια
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες  Δανιγγέλη Αθηνά, Ιωαννίδη Ρουμπίνη Μαρία, Λιβανίου Παππά, Αριάδνη Αναστασία και Παπακανέλλου Ευαγγελία για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους!
Συγχαρητήρια και στις προπονητριές τους Αναγνώστου Γεωργία, Ντέντα Αγγελική, Ιωσηφίδου Εύη, Ντέντα Έλενα και Μυτακίδου Θωμαή