Πρωτιά για τον ΟΦΚΑ Οδυσσέας στο Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών!

Αθλητικές εκδηλώσεις

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών και Κ20 του ομίλου της ΝΔ Αττικής το διήμερο 27-28 Απριλίου στον Άγιο Κοσμά!

​Μάλιστα έφεραν τον σύλλογο στην 1η θέση ανάμεσα σε 55 σωματεία της περιφέρειας, αναδεικνύοντας τον σε έναν από τους ισχυρότερους στην Ελλάδα!

Αιχμή του δόρατος ήταν, χωρίς αμφιβολία, ο Σωτήρης Γκαραγκάνης που σημείωσε εντυπωσιακές επιδόσεις στα 100 και στα 200μ. (10.19 και 20.87 αντίστοιχα) κατακτώντας δύο πρώτες θέσεις, όπως επίσης και ο Γιάννης Κυριαζής που πρώτευσε στον ακοντισμό, αλλά και οι ομάδες σκυταλοδρομιών των ανδρών, 4×100μ. και 4×400μ. που πήραν πρώτες θέσεις επίσης.

Φυσικά πολλοί και πολλές ήταν ακόμα οι αθλητές και οι αθλήτριές μας που κατέκτησαν μετάλλια, 10 χρυσά, 7 ασημένια, 1 χάλκινο, και πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις ανεβάζοντας τον ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου στην πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης με 217 βαθμούς, αρκετά πιο πάνω ακόμα και από το δεύτερο σύλλογο!

​Στη βαθμολογία των Κ20 ο σύλλογος μας κατετάγη τρίτος!

Πολλά μπράβο σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες!