Ρωτάμε – Απαντάτε ✅ Κάνουμε την πόλη μας καλύτερη

Βιώσιμη ανάπτυξη

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, πιστός και συνεπής στις αρχές της διαφάνειας και της λογοδοσίας, συντάσσει την τέταρτη κατά σειρά Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης και χρειάζεται τη βοήθεια σας!

Ο Άγιος Δημήτριος είναι η μόνη πόλη της Ελλάδας και από τις ελάχιστες της Ευρώπης, που εκπονεί και δημοσιεύει κάθε χρόνο Εκθέσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης βασισμένες σε διεθνή GRI πρότυπα, με σκοπό να ευθυγραμμίσει τις πολιτικές του με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Φέτος μάλιστα ο Δήμος πρωτοπορεί και θα υποβάλλει παράλληλα την πρώτη του Εθελοντική Τοπική Ανασκόπηση (VLR), αποτελώντας μόλις τον δεύτερο Δήμο της χώρας που θα αξιολογήσει με στοιχεία την πορεία του προς μια πιο βιώσιμη και δίκαιη κοινωνία.

Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας!

✅ Όλες και όλοι εσείς που ζείτε, εργάζεστε και επισκέπτεστε τον Άγιο Δημήτριο, μπορείτε να μας στηρίξετε στη διαμόρφωση του Απολογισμού μας και να αξιολογήσετε τα θέματα που θεωρείτε ΕΣΕΙΣ πιο σημαντικά.

Το ερωτηματολόγιο θα συμπληρωθεί ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους σκοπούς της Έκθεσης σε πλήρη συμφωνία με τον κανονισμό για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR).

Ο χρόνος συμπλήρωσης δεν ξεπερνά τα 4 λεπτά.

Βρείτε και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο της πόλης μας → ΕΔΩ.

Γιατί χρειαζόμαστε τις Εκθέσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης

♻️ Καταγράφουμε με στοιχεία και αξιολογούμε την επίδοσή μας ως προς τους βασικούς πυλώνες της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
♻️ Ευθυγραμμίζουμε τις πολιτικές μας με βάση τους Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
♻️ Δίνουμε προτεραιότητα στη λογοδοσία και τη διαφάνεια, δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα των Εκθέσεων σε όλους τους πολίτες.
♻️ Διαθέτουμε συγκριτικά στοιχεία από το 2017 και έπειτα για την ανοδική πορεία του Δήμου στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του.