Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς ο Δήμος Αγίου Δημητρίου: Άρχισαν οι κατασκηνώσεις και τα θαλάσσια μπάνια, συνεχίζεται το θερινό camp

Αθλητικές εκδηλώσεις

Στέλιος Μαμαλάκης: «Σε πλήρη ανάπτυξη τα θερινά κοινωνικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους. Οι Κασσάνδρες διαψευστήκαν».  

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών παροχών και δράσεων για μικρούς και μεγάλους ξεκίνησε ο Ιούλιος. Ήδη ξεκίνησε το πρώτο κατασκηνωτικό πρόγραμμά, ενώ άρχισε η δεύτερη περίοδος για το πρόγραμμα Αθλοδιακοπές/ Παιχνιδοδιακοπές. Από 1η Ιουλίου άρχισε η λειτουργία του προγράμματος Θαλάσσια Μπάνια 2024 για όλους τους κατοίκους του Δήμου Αγίου Δημητρίου.  Εκατοντάδες οικογένειες, μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν και να επωφεληθούν από τις σχετικές παροχές που εξασφαλίστηκαν από τη διοίκηση του δήμου.

Με αφορμή την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της δημοτικής κατασκήνωσης στη Ραφίνα, ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης καθώς και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Στ. Μαμαλάκης, αφού ενημερώθηκε για την τρέχουσα κατασκηνωτική περίοδο, καθώς και για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων εξέφρασε την ικανοποίηση του υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι   «μία έμπειρη ομάδα στελεχών του δήμου και εκπαιδευτικών ετοίμασε ένα ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα που χαρίζει στα παιδιά αξέχαστες στιγμές χαράς, δημιουργικής απασχόλησης,  άθλησης και ατέλειωτο παιχνίδι».

«Το οργανώσαμε με φροντίδα και αγάπη, έχοντας προτεραιότητα την ασφάλεια. Πρόκειται για μια, δωρεάν, κοινωνική παροχή που θα την κάνουμε ακόμα καλύτερη στο μέλλον και δεσμεύομαι προσωπικά γι’ αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος υπογραμμίζοντας ότι οι Κασσάνδρες που διέδιδαν ότι δε θα πραγματοποιηθούν φέτος τα προγράμματα  διαψεύστηκαν! Οι καταγγελίες και οι προσφυγές της  αξιωματικής αντιπολίτευσης, έπεσαν στο κενό. «Σαμποτάρισαν» τις το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, τις αθλοδιακοπές και παιχνιδοδιακοπές αδιαφορώντας για τη χαρά των παιδιών και τον προγραμματισμό των οικογενειών τους, όχι για ουσιαστικούς, αλλά για διαδικαστικούς λόγους, με μικροπολιτικά κίνητρα και με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων».

Ξεκίνησαν τα Θαλάσσια Μπάνια 2024 

Χθες Δευτέρα, ξεκίνησε επίσης το Α’ δεκαπενθήμερο (1 Ιουλίου – 12 Ιουλίου) για το πρόγραμμα Θαλάσσια Μπάνια 2024, στην πλαζ  Γλυφάδας.  Οι δημότες και οι κάτοικοι του Δήμου Αγίου Δημητρίου, εκτός από τη δωρεάν μεταφορά στην πλαζ με λεωφορείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, έχουν τη δυνατότητα χρήσης ΔΩΡΕΑΝ καρέκλας, ομπρέλας και πόσιμου νερού, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, ύστερα από τη συνάντηση του, την Τρίτη 25/6, με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Πανανικολάου.

 

Συνεχίζονται οι Αθλοδιακοπές/ Παιχνιδοδιακοπές

Τέλος από την 1η Ιουλίου άρχισε η 2η περίοδος του προγράμματος Αθλοδιακοπές/ Παιχνιδοδιακοπές, στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή 450 παιδιά ηλικίας 6-13 ετών και περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα  με αθλητικές δραστηριότητες, θαλάσσια μπάνια, δημιουργικές τέχνες, παιχνίδι, διασκέδαση και ημερήσιες εκδρομές.