Εργασίες συντήρησης στο Κοιμητήριο Αγίου Δημητρίου

Σημαντικές παρεμβάσεις συντήρησης, περιποίησης (ελαιοχρωματισμοί) και  εποχιακές εργασίες (όπως απεντομώσεις) πραγματοποιούνται – συστηματικά – τις τελευταίες ημέρες στο κοιμητήριο της πόλης μας. Οι εργασίες γίνονται από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες με το συντονισμό του εντεταλμένου συμβούλου του κοιμητηρίου Κ. Αλεξόπουλου και τη συνεργασία, του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Κ. Κυριακάκη και του αντιδημάρχου Οικονομικών Ι. Μπάντου.

Πιο συγκεκριμένα, συνεργείο του Τμήματος Πρασίνου πραγματοποίησε, πριν από λίγες ημέρες, καθαρισμό των πεύκων από κάμπιες και κουκούλια, που αυτή την εποχή βρίσκονται σε έξαρση προκαλώντας αλλεργίες στους πολίτες. Επίσης έκοψε και απομάκρυνε από τα δένδρα ξερά κλαδιά που αποτελούν εστίες μόλυνσης για τα δένδρα και εγκυμονούν κινδύνους για τους πολίτες.

Επιπλέον, οι εργάτες του κοιμητηρίου προχώρησαν στον καθαρισμό και το βάψιμο της εξωτερικής πλευράς του τοίχου του Κοιμητηρίου.

Τέλος, σε συνεργασία με τον Τμηματάρχη Πρασίνου Παναγιώτη Παπακυριαζή, ειδικευμένο συνεργείο προχώρησε σε ψεκασμό και απεντόμωση στους εσωτερικούς χώρους και τα φρεάτια του  κοιμητηρίου.