Σημαντική διάκριση της αθλήτριας του The Brotherhood MFT, Κωνσταντίνας Χρυσοπούλου

Αθλητικές εκδηλώσεις

Ακόμα μια διάκριση για την αθλήτρια του συλλόγου του Δήμου Αγίου Δημητρίου The Brotherhood MFT, Κωνσταντίνας Χρυσοπούλου. Αυτή την φορά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών Γυναικών και Βετεράνων, που διεξήχθη στα Τίρανα της Αλβανίας στις 22-24/09/2023.

Η αθλήτρια κατάφερε να ανεβεί στο πιο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, έπειτα από την νίκη της στον τελικό με 3-0 απέναντι στην Σκοπιανή Viktorjia Jovanovska . Στο δρόμο της προς τον τελικό, νίκησε στον πρώτο γύρο τη Σέρβα Mina Trikos με απόφαση διαιτητών (4-0), έπειτα από ισοβαθμία. Στο δεύτερο γύρο, τη Σκοπιανή Veronika Kostovska με 7-2, ενώ στον ημιτελικό επικράτησε επί της Σερβας Tamara Zivkovic με 3-0.

Η Κωνσταντίνα, επίσης, αγωνίστηκε και στο ομαδικό γυναικών, όπου έκανε τρεις διαδοχικές νίκες με 4-1, 3-1 και 3-0 απέναντι στο Μαυροβούνιο, Κόσοβο και Βοσνία αντίστοιχα. To ομαδικό γυναικών κατέκτησε τη δεύτερη θέση.
Ο προπονητής του Τhe Brotherhood MFT και Εθνικός Προπονητής, Σπύρος Μαργαριτόπουλος, συνόδευσε την αντιπροσωπευτική ομάδα της χώρας μας ως αρχηγός αποστολής.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα, σε αυτό το Βαλκανικό, κατάφερε να ανεβεί στην 1η θέση της γενικής κατάταξης των χωρών, αποσπώντας 14 μετάλλια στο σύνολο (7🥇,5🥈,2🥉).