Σημαντική πανευρωπαϊκή διάκριση του Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου “Τhe Brotherhood MFT”

Αθλητικές εκδηλώσεις

► Με δύο αθλητές, την Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου και τον Πέτρο Καρρά, συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου “Τhe Brotherhood MFT” στο 50ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που έλαβε χώρα στη Λάρνακα της Κύπρου από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2023.

• Η Κωνσταντίνα, μετά την νίκη της στον τελικό με 4-2 απέναντι στην Γερμανίδα Khamis Reem, ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρώτο σκαλί του βάθρου (-61 κιλά kumite Γυναικών U21). Στο δρόμο της προς τον τελικό κέρδισε στον πρώτο γύρο την Ιταλίδα Aurora Graziosi με σκορ 5-5. Ύστερα την Ιρλανδή Ayala O’ Sullivan με σκορ 7-2. Στον προημιτελικό νίκησε την Βοσνία Marina Kurtes με σκορ 5-1 και στον ημιτελικό την Σκοπιανή Viktorija Jovanovska με σκορ 7-4.

• Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον αθλητή μας Καρρά Πέτρο, ο οποίος αφού πέρασε τον πρώτο γύρο bye, αποκλείστηκε στον δεύτερο ύστερα από μια πολύ καλή εμφάνιση, από τον Ισλανδό David Steinn Einarsson με σκορ 4-1.

► Ο προπονητής του συλλόγου Σπύρος Μαργαριτόπουλος συνόδευσε όλη την Ελληνική αποστολή ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, θέση την οποία κατέχει από το 2021.

► Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου δήλωσε: Ευχαριστώ τους χορηγούς μου που σε κάθε ταξίδι και προσπάθεια μου είναι δίπλα μου, bodyclubgr, smai_wacokucyprus και ιδιαίτερα τον slignos. Επίσης ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα μου έχω πίσω μου Τhe Brotherhood MFT (brotherhood_strikingproject), και όλη την ομάδα του physiathlon! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ελληνική αποστολή για την όμορφη ατμόσφαιρα και κερκίδα (@hellaskarate ), στον αρχηγό και γιατρό της αποστολής Γιώργο Κελλάλη που έτρεχε κάθε λεπτό για εμάς αλλά και τους εθνικούς προπονητές Δημήτρη Τριανταφύλλη και Μαρίζα Σουμπασάκη. Όπως πάντα στο τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον δασκαλάρα μου Σπύρο Μαργαριτόπουλο που για ακόμη μια φορά συνεργαστήκαμε άψογα! Άχαστο δίδυμο!
Πολλά συγχαρητήρια στα αλλά δυο μετάλλια της αποστολής Αθηνά Τσιακμάκη (χάλκινο) και Μαριάντα Ζαμαντζά (ασημένιο).