Σημαντική πασχαλινή εταιρική προσφορά στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών

Μία σημαντική πασχαλινή προσφορά για τις Κοινωνικές δομές του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ήρθε από την εταιρεία Office Line στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η εταιρεία πρόσφερε λαμπάδες στο Δήμο μας, οι οποίες θα διανεμηθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Συσσιτίου, του Κοινωνικού Φαρμακείου και στους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Μαζί με τις λαμπάδες θα δοθεί, σε κάθε δικαιούχο μια δωρό-επιταγή και οι πασχαλινές ευχές του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Με τον τρόπο αυτό θελήσαμε, να συμβάλλουμε ως εταιρεία στην κοινωνική προσφορά προς τους συνδημότες μας, και να στείλουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης», ανέφερε  ο Παναγιώτης Κουρής CEO, technology advisor της Office Line (που έχει έδρα στον Άγιο Δημήτριο), κατά τη συνάντηση του με το Δήμαρχο, Στέλιο Μαμαλάκη και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Αθανάσιο Μπαμπάνα.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Μαμαλάκης σημείωσε: «Στόχος μας είναι να μην νιώσει κανένας μόνο τους τις ημέρες του Πάσχα. Σε αυτήν την προσπάθεια που καταβάλλουν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου, πρωτοβουλίες έμπρακτης στήριξης, όπως αυτή της Office Line, είναι καλοδεχούμενες. Ως δημοτική αρχή ευχαριστούμε πολύ, εκ μέρους και των άμεσα ωφελούμενων. Καλό Πάσχα σε όλους»!