Στα χρώματα του Make-A-Wish, το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, χθες 29 Απριλίου, το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου φωταγωγήθηκε στο μπλε χρώμα του Make-A-Wish.

Ο Δήμος, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του οργανισμού, συμμετείχε ενεργά στη διάδοση του οράματος και του έργου του Make-A-Wish, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την παγκόσμια δράση για την εκπλήρωση ευχών παιδιών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες.

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, σηματοδοτώντας την 44η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

«Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου συμμετείχε  στην παγκόσμια δράση του Make A Wish και συνέβαλλε με ένα συμβολικό τρόπο στους ευγενείς σκοπούς του. Η συμμετοχή μας ως αυτοδιοίκηση σε τέτοιες πρωτοβουλίες στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα ότι είμαστε δίπλα στα παιδιά που νοσούν και τους γονείς τους. Η  φωταγώγηση του Δημαρχείου είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε ένα μήνυμα  αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ασθένεια», δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης.