Συμμετοχή της Δημάρχου σε συνέδριο της Ε.Ε.Δ.Ε.

Μηνύματα Δημάρχου

.

Στο συνέδριο του Τομέα Μάνατζμεντ Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), με τίτλο «Για ένα Σύγχρονο, Αναπτυξιακό και Φιλικό Κράτος», που πραγματοποιήθηκε στις 30-31 Ιανουαρίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, συμμετείχε η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου.

➡️ Στη συνεδρία με θέμα «Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση στο νέο περιβάλλον», όπου ήταν ομιλήτρια, η Δήμαρχος συμμετείχαν: ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου και ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ, Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

➡️ Η Δήμαρχος στην τοποθέτησή της τόνισε τη σημαντικότητα της ενθάρρυνσης της συμμετοχής των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων και υπογράμμισε την ανάγκη για τη δημιουργία πολιτικών ισότητας στη Δημόσια Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση.

? Παράλληλα, ανέπτυξε την ατζέντα της Αυτοδιοίκησης που συνδέεται με τη Βιώσιμη Ανάπτυξη αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Πρέπει να θέτουμε στόχους, να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας και να στεκόμαστε στο πλάι τους με όλες μας τις δυνάμεις. Οφείλουμε ως Αυτοδιοίκηση να μετράμε τις επιδόσεις μας σε τακτά χρονικά διαστήματα, και να είμαστε προσηλωμένοι στο πως οι κοινωνίες μας θα γίνουν πιο ανθρώπινες, πιο πράσινες, πιο δεκτικές, αλλά και πιο ανθεκτικές”.-