Συνάντηση Δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη με τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο
Uncategorized
Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο, με έμφαση στη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για τα έργα στον Ασύρματο και το Κολυμβητήριο.
Παράλληλα, τέθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις καταστροφές που σημειώθηκαν στην περιοχή, καθώς και η ανάγκη στήριξης του Δήμου για την αποκατάστασή τους. Επίσης, έγινε αναφορά σε χρηματοδοτήσεις που αφορούν απαλλοτριώσεις, αλλά και σε μια σειρά από άλλα ζητήματα που σχετίζονται με τη συνολική συνεργασία του Δήμου Αγίου Δημητρίου με το Υπουργείο Εσωτερικών.
Ο Υπουργός Εσωτερικών διατύπωσε τη θετική πρόθεσή του να συμβάλει στην επίλυση των σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο και τους δημότες του Αγίου Δημητρίου, επιβεβαιώνοντας το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Με αφορμή τη συνάντηση ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο για την ουσιαστική συνεργασία και τη θετική ανταπόκρισή του στα αιτήματα του Δήμου μας. Η στήριξή του είναι καθοριστική για την προώθηση έργων και παρεμβάσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών του Αγίου Δημητρίου».