Συνάντηση της Δημάρχου με τον Περιφερειάρχη, για τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής
peratt_31-1-2022_02

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, είχε η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, τη χθες Δευτέρα 31-1-2022, με επίκεντρο της συζήτησής τους τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Αγίου Δημητρίου.
Συνολικά τα έργα που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής και το ΠΕΠ στην περιοχή έχουν προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 10 εκ. ευρώ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Γ. Αδαμοπούλου, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Α. Καλογερόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Αγίου Δημητρίου, Α. Αδαμόπουλος.

Συζητήθηκε και η χρηματοδότηση του έργου προμήθειας και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής και ο προϋπολογισμός του είναι 603.010,88 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στα Έργα Διαμόρφωσης της Λ. Αγίου Δημητρίου, στην ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων και στην περιβαλλοντική Αναβάθμιση και Ανάπλαση τμημάτων οδών πέριξ σταθμού Μετρό «Άγιος Δημήτριος».

peratt_31-1-2022_01