Τέσσερις αθλητές του Αίαντα Αγίου Δημητρίου στο Παγκόσμιο εφήβων/νεανίδων και το Ευρωπαϊκό U21- Grand Prix

Σύλλογοι και Φορείς

Τέσσερις πρωταθλητές του Αίαντα Αγίου Δημητρίου, έχουν εξασφαλίσει ήδη θέση για δύο μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που θα γίνουν μέσα στη χρονιά.

Πρόκειται για τους αθλητές και τις αθλήτριες:

👉 Φοίβος Κισκύρας : Με τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στους έφηβους, στην κατηγορία των -68kg, θα δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα juniors της Κορέας . Επίσης, με το ασημένιο μετάλλιο στο Multi European Games E1, έχει κλείσει «εισιτήριο» τόσο για το Ευρωπαϊκό U21, όσο και για τα Grand Prix.
👉 Μελίνα Γεωργίου: Ως πρωταθλήτρια Ελλάδας στα -46kg νεανίδων, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας.
👉 Αγγελική Γεωργίου: Επίσης ως πρωταθλήτρια Ελλάδας στα -59kg νεανίδων, εξασφάλισε την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας.
👉 Ηλίας Κλέκουρας *: Με ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στα -51kg των Multi European Games E1, έχει κλείσει θέση τόσο για το Ευρωπαϊκό U21, όσο και για τα Grand Prix.
(*γυμνάζεται με τον Αίαντα)

Ο Αίαντας είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια που συμμετέχει και πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις, εντός κι εκτός Ελλάδας!