Το βιβλίο του Θωμά Κοροβίνη, “Ολίγη μπέσα ωρέ μπράτιμε! Η τελευταία ώρα του Οδυσσέα Ανδρούτσου”, στη Λέσχη Ανάγνωσης Αγίου Δημητρίου

? Η τρίτη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης για το 2021 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 και ώρα 20:30 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Microsoft Teams με θέμα το βιβλίο «Ολίγη μπέσα ωρέ μπράτιμε! Η τελευταία ώρα του Οδυσσέα Ανδρούτσου» του Θωμά Κοροβίνη.
Στη συνάντηση θα συμμετέχει ο συγγραφέας του βιβλίου, αλλά και ο συγγραφέας/κριτικός Κ. Καλημέρης.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σε αυτή τη συνάντηση, αλλά και στις επόμενες της Λέσχης Ανάγνωσης του Δήμου Αγίου Δημητρίου, παρακαλούνται να στείλουν e-mail στη διεύθυνση giota.mikou@gmail.com, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες αλλά και τους σχετικούς συνδέσμους.

? ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Μετά από συστηματική μελέτη της βιβλιογραφίας σχετικά με την προσωπικότητα και την εποχή της δράσης και του κατατρεγμού του Οδυσσέα Ανδρούτσου, ενός από τους κορυφαίους στρατηγούς της Παλιγγενεσίας, ο συγγραφέας, εμπνευσμένος από την πιο συγκλονιστική εποχή του βίου του, τον παρουσιάζει σε μια φανταστική δημόσια εξομολόγηση, την τελευταία ώρα της ζωής του, στη φυλακή της Ακρόπολης. Οξυδερκής, με καλλιεργημένη σκέψη και υψηλή στρατηγική και διπλωματική διάνοια, γνώστης τεσσάρων γλωσσών, ο εμβληματικός για τον Αγώνα οπλαρχηγός μιλά για τη ζωή του.