Βράβευση του Δήμου Αγίου Δημητρίου στα “Best City Awards”

⚜️ Χάλκινο βραβείο (bronze award) κατέκτησε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στα Best City Awards, τα μοναδικά βραβεία στην Ελλάδα, που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις.

🥉Το Bronze award, που ανήκει στην κατηγορία “Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών & Διακυβέρνηση”, αφορά στην Ψηφιακή πλατφόρμα Διαβούλευσης του Δήμου Αγίου Δημητρίου, η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας Crowdpolicy.

⚜️ Το βραβείο παρέλαβε η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, σε μια ολοζώντανη covid free Τελετή Απονομής, στη Θεατρική Σκηνή | Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με τη συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς και δημοσιογράφων.

ℹ️ Tα Best City Awards 2022 που διοργανώνει η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, για 5η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που λόγω της πανδημίας, δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων. Παρ’ όλα αυτά, η Αυτοδιοίκηση με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, απάντησαν στις προκλήσεις της χρονιάς και απέδειξαν ότι με ευελιξία, καινοτομία και εμπιστοσύνη μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

🤝 Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν ο Δημήτρης Παπαστεργίου (Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Τρικκαίων), ενώ επίτιμος Πρόεδρος ο Γιώργος Πατούλης (Περιφερειάρχης Αττικής).