Ξεκινάει το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Κ.Δ.Α.Π.

Ξεκινάει τη Δευτέρα 28/6/2021 το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Αγίου Δημητρίου, που περιλαμβάνει πληθώρα εργαστηρίων δημιουργίας, έκφρασης και ψυχαγωγίας και διαμορφώνεται με βάση τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών, αξιοποιώντας ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους με μουσικά παιχνίδια, ηχοϊστορίες, εικαστικά, ομαδικά παιχνίδια, γυμναστική και επιτραπέζια παιχνίδια.

Το πρόγραμμα ισχύει μόνο για τα εγγεγραμμένα παιδιά του ΚΔΑΠ που δήλωσαν συμμετοχή και θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους.

  • Α΄ περίοδος: 28 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2021
  • Β΄ περίοδος: 15 έως 30 Ιουλίου 2021
  • Ώρες προσέλευσης: 8:00 – 9:00
  • Ώρες αποχώρησης: 13:00 (πρώτη αποχώρηση) ή 15:30-16:00 (δεύτερη αποχώρηση)

Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους το κολατσιό τους κι ένα μπουκάλι νερό με το όνομα τους γραμμένο με ανεξίτηλο μαρκαδόρο.
Τα παιδιά τα οποία θα παραμένουν έως τις 16:00, πρέπει να έχουν μαζί τους φαγητό σε σκεύος (με σημειωμένο το όνομα του παιδιού με ανεξίτηλο μαρκαδόρο) κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων (όχι μεταλλικά σκεύη), που θα φυλάσσεται στο ψυγείο, θα θερμαίνεται και θα σερβίρεται στις 13:00.
Επίσης, πρέπει να έχουν μαζί τους πιρούνι ή κουτάλι, αναλόγως του φαγητού.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, για τη συμμετοχή στις δράσεις του Κ.Δ.Α.Π. απαιτείται αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self-test), καθώς και η χρήση μάσκας εντός των χώρων του Κέντρου.