Από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, η διάθεση των προσκλήσεων του “Φεστιβάλ πόλης 2020”

Τμήμα Πολιτισμού

Από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, και μέχρι εξάντλησής τους, θα διατίθενται στο κοινό οι προσκλήσεις του “Φεστιβάλ πόλης 2020”, από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Αγίου Βασιλείου 83 – Δευτέρα έως Παρασκευή – Ώρες 9:00 – 15:00 – Τηλ.: 2109752030) και από την είσοδο του Δημαρχείου ( Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 12:00 – 20:00).

Όπως έχει ανακοινωθεί, σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη με πρόσκληση. Για την παραλαβή των προσκλήσεων θα ήταν επιθυμητή η προσφορά δύο τουλάχιστον βασικών ειδών τροφίμων μακράς διάρκειας ή φαρμάκων ή σχολικών ειδών ή ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Συσσιτίου – Φαρμακείου.

Εφόσον υπάρξουν αδιάθετες προσκλήσεις, θα διατίθενται μισή ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου.

Δεν χρειάζονται προσκλήσεις για τις παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών, ωστόσο και σε αυτές η είσοδος θα είναι ελεγχόμενη και περιορισμένη λόγω των ισχυόντων μέτρων ασφαλείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επισημαίνεται ότι οι παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών δεν θα πραγματοποιηθούν στις πλατείες που έχουν ανακοινωθεί, αλλά σε αύλειους χώρους σχολείων. Δείτε το σχετικό πρόγραμμα …ΕΔΩ.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση και αποχώρηση από όλες τις εκδηλώσεις, καθώς και κατά την προσέλευση στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών για την παραλαβή των προσκλήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (2109760505).-

Συνοπτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων