Παροχή δωρεάν καρέκλας και ομπρέλας στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Θαλάσσια μπάνια του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Δελτίο Τύπου

Στέλιος Μαμαλάκης: Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου για την προσφορά και τη στήριξη 

Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν θαλάσσια μπάνια στην Πλαζ Γλυφάδας, μετά από συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ανακοίνωσε έξτρα παροχές!

Εκτός από τη δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, οι συμμετέχοντες στα θαλάσσια μπάνια θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης δωρεάν καρέκλας, ομπρέλας και πόσιμου νερού!

Με αφορμή τις σχετικές έξτρα παροχές από το δήμο Γλυφάδας, ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης ευχαρίστησε θερμά το συνάδελφό του και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη σχετική εξέλιξη.

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το φίλο Γιώργο Παπανικολάου για τη συνεργασία και την υποστήριξή. Με τη συμβολή του εξασφαλίσαμε επιπλέον παροχές για τους ωφελούμενους του προγράμματος, δωρεάν θαλάσσια μπάνια. Με τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουμε στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και στην προσβασιμότητα των δημοτών σε δραστηριότητες αναψυχής”.

Τον Στ.Μαμαλάκη στη συνάντηση με  τον κ. Παπανικολάου συνόδευαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Καραϊσκάκης και υπηρεσιακά στελέχη.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα δωρεάν θαλάσσια μπάνια στην Πλαζ Γλυφάδας θα υλοποιηθεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα εγγραφών δημοτών και κατοίκων Αγίου Δημητρίου.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν εδώ: https://dad.gr/tin-triti-25-ioynioy-2024-oi-aitiseis-gia-to-programma-dorean-thalassia-mpania-2024/