Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Αναστολή αθλητικών δραστηριοτήτων

Έπειτα από την τελευταία έκτακτη Ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας και την έκδοση σχετικού ΦΕΚ 4829/Β΄/2-11-2020 με θέμα: «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19», σχετικά με τη χρήση των αθλητικών και υπαίθριων εγκαταστάσεων, αλλά και τη διεξαγωγή καλλιτεχνικών και χορευτικών δραστηριοτήτων ανακοινώνεται ότι:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2020 θα παραμείνουν κλειστές.

Αναστέλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες με εξαίρεση:

☑️ Την ατομική άσκηση ΜΟΝΟ σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους (χωρίς προπονητή) συμπεριλαμβανομένων και των υπαίθριων γυμναστηρίων με όργανα μυικής ενδυνάμωσης.
☑️ Τη λειτουργία των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, που χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία και όμιλοι οι οποίοι διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας, αποκλειστικά και ΜΟΝΟ για ατομική χρήση, χωρίς προπονητή και χωρίς παρουσία θεατών, στο άθλημα της ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Tennis) kai MONO κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (☎️ 210 9760505).
☑️ Τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από όσους αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που εκδίδει η ΓΓΑ, κατόπιν εισηγήσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την κάλυψη των αναγκών προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο, για Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Νέο ωράριο λειτουργίας των εγκαταστάσεων
του Δημοτικού Σταδίου

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού που κάνει χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου και για λόγους αποφυγής συνωστισμού κατά την προσέλευση και αποχώρηση από αυτές, από τη Δευτέρα 26-10-2020, κατόπιν έγκρισης της ΓΓΑ και μέχρι νεωτέρας, το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής:

 • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΙΒΟΥ
  Είσοδος – Έξοδος (κοινή): ΟΔΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
  ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 16:00 – 20:00
  ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00-13:30
 • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ
  Είσοδος – Έξοδος (κοινή): ΟΔΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
  ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 16:00 – 20:00
  Τις υπόλοιπες ώρες
  Είσοδος – Έξοδος (κοινή): ΟΔΟΣ ΘΕΟΜΗΤΟΡΟΣ
 • ΜΠΑΣΚΕΤ – ΤΕΝΙΣ
  Είσοδος – Έξοδος (κοινή): ΟΔΟΣ ΘΕΟΜΗΤΟΡΟΣ
  ΔΕΥΤΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ: Σύμφωνα με τις ώρες προγράμματος χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων
 • ΔΗΜΟΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΕΣ
  Είσοδος – Έξοδος (κοινή): ΟΔΟΣ ΘΕΟΜΗΤΟΡΟΣ (κάθε μία ώρα και για ένα τέταρτο)
  ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 07:00 – 15:45 & 20:00 – 22:00
  ΣΑΒΒΑΤΟ: 07:00 – 8:45 & 14:00 – 22:00
  ΚΥΡΙΑΚΗ: 07:00 – 22:00

Οι αθλητές και οι αθλούμενοι πολίτες υποχρεούνται να τηρούν τα μέτρα και τις οδηγίες της πολιτείας και να ακολουθούν τις οδηγίες των υπαλλήλων του Δημοτικού Σταδίου.-


ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ (ΣΤΙΒΟΣ)