Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 4ου ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου

Στη σημερινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 4ου ΚΑΠΗ παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε υπό τη συνοδεία της χορωδίας των ΚΑΠΗ, παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Μέριμνας Α. Μπαμπάνας, Εποπτείας πόλης Γ. Ταμπακόπουλος, Οικονομικών  Ι. Μ. Μπάντος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Μέλλον για τον Άγιο Δημήτριο» Ε. Κυπραίου και Α. Γιαννοπούλου.

Από τη δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε την πόλη. Συμμετέχουμε-Ενώνουμε» η επικεφαλής της Μ. Ανδρούτσου και η δημοτική σύμβουλος Ε. Καντζέλη, από την παράταξη «Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο» ο επικεφαλής της Γ. Παπατριανταφύλλου, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Νέα πνοή- Προοπτική» Γ. Κοκοτσάκης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων.

Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου αφού ευχαρίστησε το προσωπικό και τα μέλη των ΚΑΠΗ για την άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων, δήλωσε: «Είσαστε η μεγάλη αγκαλιά και τα θεμέλια για όλους μας. Σας χρειαζόμαστε κοντά μας το ίδιο συμμετοχικούς και ενεργούς, για αυτό και εμείς από την πλευρά μας θα διατηρήσουμε αλλά και θα αναπτύξουμε νέες δράσεις.» και έκλεισε τη σύντομη ομιλία του αφιερώνοντας σε όλους μια μαντινάδα.