Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 5ου ΚΑΠΗ

Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το 5ο ΚΑΠΗ, παρευρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος του δήμου Στέλιος Μαμαλάκης. Τον δήμαρχο συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αθανάσιος Μπαμπάνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Μέλλον για τον Άγιο Δημήτριο» Ε. Κυπραίου, Α. Γιαννοπούλου, Μ. Καραϊσκάκης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Π. Κοκκώνης.
Την εκδήλωση, που πλαισίωσε η χορωδία των ΚΑΠΗ, παρακολούθησαν επίσης η επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε την πόλη. Συμμετέχουμε-Ενώνουμε» Μ. Ανδρούτσου και ο δημοτικός της σύμβουλος Ν. Μπαμπάνας, από την παράταξη «Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο» ο επικεφαλής της Γ. Παπατριανταφύλλου, και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Νέα πνοή- Προοπτική» Γ. Κοκοτσάκης.
Ο Στέλιος Μαμαλάκης ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του 5ου ΚΑΠΗ και τις οικογένειες τους υγεία και ευημερία και σημείωσε ότι: «Είμαστε δίπλα σας και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι όχι μόνο να αναπτύξουμε και να εκσυγχρονίσουμε τις δομές, αλλά να αναπτύξουμε και νέες δράσεις ώστε να είσαστε ακόμα πιο συμμετοχικοί. Για εμάς η στήριξή σας είναι η αγκαλιά μιας μεγάλης οικογένειας