Μήνυμα του Δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη για τη νέα χρονιά και τη νέα δημοτική περίοδο

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με την ευκαιρία της αλλαγής του χρόνου, θέλω να σας χαιρετήσω θερμά και να σας ευχηθώ υγεία, ευτυχία και θετική διάθεση για τη νέα χρονιά.

Την 1η Ιανουαρίου 2024, ξεκίνησε η νέα δημιουργική μας θητεία στη διοίκηση του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Μαζί με τους συνεργάτες μου, θα εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για την πόλη μας.

Το όραμά μας είναι να κάνουμε τον Άγιο Δημήτριο ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο, φιλικό προς τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες. Ένα δήμο που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, θα προωθεί την ποιότητα ζωής και θα συμβάλλει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής. Ένα δήμο ανοιχτό προς τους πολίτες και με διάθεση διευθέτησης των ζητημάτων που τους απασχολούν και εντάσσονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας.

Για να πετύχουμε τους στόχους μας, θα εργαστούμε μεθοδικά και υπεύθυνα. Θα νοικοκυρέψουμε το δήμο, θα βελτιώσουμε τις υποδομές του και θα ενισχύσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες. Θα στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα και θα προωθήσουμε τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Θα συνεργαστούμε με όλους τους φορείς της πόλης, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα δήμο πρότυπο. Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε ενεργά στη διαδικασία αυτής της αλλαγής. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Άγιο Δημήτριο μια καλύτερη πόλη για όλους μας.

Καλή χρονιά!

 Με εκτίμηση

 Στυλιανός Μαμαλάκης